REIMS, 1918 - 2018: Vi glemmer aldrig! ... ALDRI IGEN: REIMS FREMMER FRED ...
REIMS I DAG: klik på linket til Reims turistkontor :


Om os :
Vi, arrangørerne, blev alle født i Reims, Champagne, Frankrig og var chokerede, da vi var børn for at se alle disse kirkegårde, kun et par miles væk fra vores hjemby:
Fransk selvfølgelig, men tysk, italiensk, britisk, amerikanere, nordafrikansk, afrikansk og russisk ...

Vi organiserer en weekend med mindesmærker / afstemninger med forskellige nationaliteter, som er en del af konflikten for 100 år siden...

Vi håber at få en bred vifte af nationaliteter, som kæmpede omkring Reims mellem 1914 (efter taxier de la Marne) og 1918.
Forsiden blev frosset 6 km nord for Reims i 4 år, og katedralen var den unikke store bygning og centrum for al opmærksomhed. Det er blevet sagt, at tyskerne antog, at der var spioner i tårnene, og det var grunden til, at de forsøgte at ødelægge det. 

Du vil vise vores by i dag... :

DATOER:

Fredag 22, lørdag 23 og søndag 24. juni 2018
Lav en reservation så snart du kan ...   Frist : 30. april 2018

Kontakt :

2018reims(at)gmail.com

Erstatte (at) med @  (Venligst erstat: (at) ved @)

100 senge er reserveret der blandt hvilke 5 senge til Danskerne

Pris for 2 overnatninger: 70 €, indkvartering inklusive morgenmad i sovesale på 2 til 5, Champagne buffet til lørdag aften, medlemsafgifter inkluderet ...
Bemærk venligst at de 3 andre måltider, fredag aften, lørdag og søndag frokoster, enten vegetarer, eller veganer eller typiske franske skal bestilles og betales på stedet ved ankomsten

eller taget udenfor.

bestilling :

Adresse :
REIMS 2018
C / O Centre International de Séjour
Chaussée Bocquaine

F-51100 REIMS

Kort historie om Reims:

Vi vil gerne vise dig vores by den bedste måde det er i dag i denne forsoning week-end den 22. til 24. juni 2018 ! ...Reims er en bimilellby, der blev skabt af romerne i det første århundrede før Kristus som det galde folk der, Remes, fandt ud af, at den romerske civilisation var mere avanceret end deres:

For eksempel er centralvarme med varmt vand i fortovet, vandanlæg aqueduc, der kommer fra brønde 40 op til 60 km væk, generel société og retfærdighedsorganisation.

De besluttede at samarbejde, og Durocortorum, det romerske navn Reims, blev oprettet ved siden af floden Vesle og blev hovedstad i Belgica-gallic-regionen og var meget større og dynamisk end Lutetia (Paris).

    
Byen var nøjagtigt og stadig! Beliggende mellem Lugdunum (Lyon) og Londinium (London), Burdigala (Bordeaux) og Aquisgranum (Aix la Chapelle = Aachen), på vej til Rom fra Cantuariensis (Canterbury): via Francigena ... Der er stadig mange spor af disse romerske tider + UNESCO arv med katedralen og Saint Remi

I slutningen af WWI, i 1918, efter 3 års kamp i skyttegravene, 4 km væk omkring Reims, blev vores hjemby Reims ødelagt på 80%.

I betragtning af dets historie og kortfattet fortolkning har det ikke fortjent en sådan ødelæggelse fra andre mennesker, lige så tæt som lige fra den anden side af Rhinen, 200 miles væk ... hvorfor? hvorfor krig?

Um den Frieden zu fördern, müssen wir uns immer an den Schrecken des Krieges erinnern !...
Pour promouvoir la paix, il faut toujours se souvenir de l'horreur de la guerre !...
To promote peace, we must always remember the horror of war !...
Для того, чтобы содействовать миру, нужно всегда помнить, ужас войны !...
>
Para promover la paz, siempre debemos recordar el horror de la guerra !...
>
Per promuovere la pace, dobbiamo sempre ricordare l'orrore della guerra !...
>
Om de vrede te bevorderen, moeten we altijd de gruwel van de oorlog onthouden !...
>
For at fremme fred, må vi altid huske krigsskriget ! ...
>
ولتعزيز السلام، يجب أن نتذكر دائما رعب الحرب ...
>
Por promocii pacon, ni ĉiam devas memori la teruron de milito! ...